Експертна думка Руслана Демчака (актуальні новини)

15 БЕР

Стриманість НБУ робить ОЗДП інвестиційним інструментом тільки для нерезидентів

Ставки на депозити в українських банках минулого року стрімко падали та опустились в середньому по банківській системі нижче 3% річних за депозитами у валюті. Тому почала зростати цікавість українців до облігацій зовнішньої державної позики (ОЗДП). Про те, чи мають  українці змогу інвестувати в них, розповідає Руслан Демчак – ексзаступник голови Комітету фінансової політики та банківської діяльності Верховної Ради України.

Читати
23 ВЕР

Місцеві вибори мають стати вироком брехні, популізму, некомпетентності та зраді, які панують зараз в українській владі

«ЄС» – це команда справжніх патріотів, наші кандидати це – військові, волонтери, підприємці, лікарі, педагоги, громадські діячі.
На сьогодні «Європейська Солідарність» найрейтинговіша патріотична, проєвропейська політична сила в Україні.

Читати
19 ВЕР

Команда Партії «ЄС» на Вінниччині

19 вересня на конференції Вінницької територіальної організації Партії «Європейська Солідарність» підтримали рішення про висунення понад 2000 кандидатів до рад різного рівня та на посади міських, сільських та селищних голів Вінниччини.

Читати
01 ВЕР

Вітання із Днем знань!

Щирі вітання із Днем знань!

Читати
11 ЧЕР

Три роки, як Україна отримала безвізовий режим із країнами Європейського Союзу

Сьогодні минає три роки, як Україна отримала безвізовий режим із країнами Європейського Союзу. Ми отримали не тільки можливість безперешкодного перетинання кордонів, а насамперед отримали вотум довіри з боку Європейського Союзу. Це стало сигналом, що наша країна на правильному шляху і може бути повноцінним членом європейського співтовариства.

Читати
03 ЧЕР

Вінницьких медиків і педагогів протестують на антитіла до #COVID19 - безкоштовно

Завдяки волонтерським зусиллям Фонду та Обласної організації «Європейської Солідарності» вже неодноразово надавалась допомага лікарням Вінниччини більше як 5 мільйонів гривень.

Читати
02 ЧЕР

Райони Вінниччини отримали чергову партію допомоги від Фонду Порошенка

Лікарні Вінниччини отримали чергову партію допомоги від Фонду Порошенка. Разом із захисними костюмами для медичного персоналу представники «Європейської Солідарності» передали пульсоксиметри.

Читати
01 ЧЕР

Чечельник, Теплик, Бершадь отримали допомогу від Фонду Порошенка

Влада провалила підготовку до епідемії на рівні медичних закладів, це визнають дві третини лікарів в Україні. Меценати, благодійники та бізнес були вимушені взяти відповідальність на себе.  

Читати
20 ТРА

Благодійниками у Вінницькій області надано допомоги більше як на 3,5 млн гривен

«Волонтерський десант» «Європейської Солідарності» Вінниччини підготував 500 продуктових наборів, які протягом тижня будуть доставлені по всіх районах Вінницької області. Це вже п’ята хвиля допомоги вінничанам, хоча подібні акції щодня відбуваються по всій країні.

Читати
13 ТРА

Мобільний рентген апарат отримала Вінницька районна лікарня

У Вінниці визначено три «лікарні першої хвилі» для госпіталізації пацієнтів з COVID-19: Вінницька міська клінічна лікарня №1, обласна дитяча інфекційна клінічна лікарня та Вінницька центральна районна лікарня. Ці лікарні приймають та надають допомогу жителям з усіх районів області.

Читати

 

1 2 3 4 5 6
...
33